Omschrijving

In dit moderne, vrijstaande kantoor-verzamelgebouw met 45 parkeerplaatsen op eigen terrein zijn nog diverse flexibel indeelbare kantoor-, bedrijfs- en archiefruimten beschikbaar. Er zijn diverse opties met verschillende afmetingen mogelijk, voor zowel kantoor-/ bedrijfsruimte als opslag. Mocht u in de toekomst behoefte hebben aan meer ruimte, dan is dat binnen dit gebouw zeer goed mogelijk. De units variëren in grootte van circa 32 m² tot circa 113 m², die met elkaar te koppelen zijn, waardoor nog grotere units gerealiseerd kunnen worden. Uiteraard werkt dit ook de andere kant op: houdt u ruimte over, dan is het ook mogelijk om ruimte in te leveren.

Locatie:

De bereikbaarheid vanaf “De Vallei” is uitstekend. Op korte afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A30, welke de natuurlijke verbinding vormt tussen de A1 (Amsterdam – Enschede) en A12 (Den Haag – Oberhausen). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed. Bussen stoppen in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer over de Galvanistraat en tevens per auto via de Dr. W. Dreeslaan en Galvanistraat en is tevens vlakbij de op- en afritten van de A30, afrit 1 (Industrieterrein Ede).Oppervlakten: Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 1.510 m², beschikbaar vanaf ca. 32 m² verhuurbaar vloeroppervlak (v.v.o.).

Totaal aantal beschikbare parkeerplaatsen: 45 stuks.

Huurprijs parkeren: € 200,- per parkeerplaats per jaar.

 

pand

 

Flexibiliteit in ruimte:

U heeft de mogelijkheid een kantoorunit te huren vanaf circa 32 m². Dit is geen probleem. In dit pand zijn opties met diverse afmetingen aanwezig. Mocht u in de toekomst behoefte hebben aan een grotere ruimte dan is dit binnen de Keplerlaan 16 zeer goed mogelijk. De diverse units variëren van 32 m² tot ruim 113 m². Daarnaast zijn diverse ruimten naast elkaar gelegen, waardoor in een nog grotere behoefte kan worden volstaan. Uiteraard werkt dit ook de andere kant op. Zit u te groot in uw jas., dan is het ook mogelijk om op korte termijn ruimte in te leveren.

Servicekosten:

De hoogte van de energie- en servicekosten bedragen € 30,- / m² v.v.o. De servicekosten worden bij wijze van voorschotbetaling voldaan en telkens jaarlijks op basis van werkelijke kosten afgerekend.

Huurprijs:

Kantoorruimte: € 85,- / m² verhuurbaar vloeroppervlak (v.v.o.) per jaar.

Bedrijfs- / opslagruimte:

€ 50,- / m² verhuurbaar vloeroppervlak (v.v.o.) per jaar.Huurprijzen zijn exclusief energie- en servicekosten en exclusief BTW.

Bovenstaande huurprijs is indicatief en zal nader worden berekend aan de hand van de te huren oppervlakten, de situering binnen het gebouw en de daadwerkelijke verdeling van de kantoorruimte. De verhuurprijzen zijn gebaseerd op een standaard opleveringsniveau. Bij de vaststelling van de huurprijs dient als uitgangspunt te worden genomen, dat huurder de ruimte voor het bij wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Opleveringsniveau:

  Het object zal worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:

 • Representatieve entree
 • Afgesloten entree met elektronisch toegangsysteem
 • Luxe toiletgroepen v.v. modern sanitair op elke kantooretage
 • Te openen ramen
 • Verwarming door middel van radiatoren, per ruimte te reguleren
 • Topkoeling

 

 • Systeemplafonds voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen
 • Alarminstallatie
 • In wand aangebrachte kabelgoten ten behoeve van databekabeling
 • Brandpreventieve middelen
 • Mogelijkheid tot aansluiten op bestaand datasysteem
 • Kantineruimte met pantry
 • Wand- en vloerafwerking
Huurtermijn: Vanaf één jaar met één optiejaar.

Zekerheidsstelling: Ter waarde van drie (3) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding: In overleg.

Gunning: De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Alle kenmerken van Keplerlaan 16